Het zaaien en planten is begonnen!

IMG_2290Het was een feestelijke dagje. Na al het zwoegen om struiken te verwijderen en plantenbedden aan te leggen, konden we eindelijk gaan zaaien en planten. Er zijn meer tuinbonen geplant, peultjes en koolrabi. En er zijn raapstelen gezaaid. Het gaas is om de koolrabi te beschermen tegen vogels. En de hekjes zijn voor de peulen om tegenop te klimmen. Binnenkort zullen ook de spitskolen en sla de tuin op gaan. We kunnen niet wachten op de eerste oogst! Beijk de slideshow hieronder voor een uitgebreid fotoverslag van deze heerlijke plantdag.

IMG_2333

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s