Hoe doe je dat?

IMG_2109Een van de belangrijkste doelen van Buurtmoestuin Wilgenplantsoen is het verspreiden van kennis. Waarom maken we gebruik van verhoogde bedden? Hoe en wanneer maak je gebruik van mulch zoals stro en bladeren op de bedden? Waar kan je een plant als smeerwortel allemaal voor gebruiken? Wat komt er allemaal kijken bij composteren? En wat doe je met alle verschillende soorten onkruid?

IMG_2302Ga naar onze nieuwe educatie-pagina: ‘Hoe doe je dat?’. Daar kan je per onderwerp informatie vinden. In de loop van tijd zullen er meer onderwerpen toegevoegd worden. Uiteindelijk is het doel om hier een mooie praktische handleiding op te bouwen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s