A.U.B. Hier niet poepen Oké!

IMG_2028Dinsdag 4 maart was weer een gezellige tuinwerkdag! De kinderen van het Kinderparadijs hebben bordjes gemaakt om buurtbewoners te vragen hun lieve honden niet meer los te laten in de buurtmoestuin en om uitwerpselen direct weer op te ruimen. Daar gaan we namelijk over een paar weken de eerste groenten verbouwen!

Naast de bordjes zullen we natuurlijk ook proberen om de toegangswegen met hekjes af te sluiten. Maar door het werk van de enthousiaste kinderen begrijpt nu iedereen al dat honden echt niet in de tuin moeten komen.

Naast dit belangrijke werk, is er ook veel werk verzet in de tuin. Naast Daniel en Rutger zijn er al meer omwonenden die hard hebben gewerkt om vuurdoornstruiken te verwijderen. Er zijn bloembollen en asters verplaatst naar de rand van de moestuin. Ook zijn de eerste paden en bedden aangelegd.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s