Uitnodiging!

IMG_1763

Tuinieren in het Wilgenplantsoen! 

Zondag 16 februari, van 12:00 – 17:00

De vergroening van het Wilgenplantsoen is al een heel eind op weg. Er zijn veel tegels weggehaald en er zijn bomen, struiken en speeltoestellen voor teruggekomen, en binnenkort ook gras. Omdat veel mensen uit de buurt ook van tuinieren houden gaan we in de verhoogde bakken een tuin maken waarin van alles kan groeien, zoals groenten, kruiden, bloemen en fruit.

Wij, Daniel en Rutger, zijn door de gemeente gevraagd om te helpen met het aanleggen van de tuin. (Wie we zijn, welke ervaring we hebben opgedaan met het samen tuinieren en hoe we zijn te bereiken is hier terug te vinden: About.) Op zondag 16 februari willen we jullie graag ontmoeten, uitleggen wat de plannen zijn voor het komende seizoen en meteen samen een start maken met het omtoveren van de tuin!

_MG_1868B

Hopelijk tot snel, en met een groene groet,

Daniel Opbroek en Rutger Henneman
IMG_4729

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s